Over Securium Totaalplan

Onze visie op de financiële wereld

Securium Totaalplan hebben wij opgericht om de financiële wereld te verbeteren. 
We kennen allemaal de verhalen over de woekerpolissen, over geldverstrekkers die veel te hoge leningen hebben verstrekt of over verzekeraars die niet thuis gaven bij een schade. In de financiële wereld draait het allemaal om geld.

Wij vinden dat het anders moet en daarom doen wij het anders.
Is geld dan niet belangrijk voor ons? Natuurlijk wel, ook wij moeten winst maken. Immers bij ons moet de schoorsteen ook roken. Maar geld is bij ons nooit de drijfveer binnen ons advies en/of oplossing. Dit lukt ons, omdat wij ons niet laten betalen door een geldverstrekker of verzekeringsmaatschappij. Wij werken dus zonder provisie. Jij als klant betaalt ons rechtstreeks voor onze dienstverlening. Hiermee weet je dus dat ons advies niet op verdienste is gebaseerd, maar alleen op jouw persoonlijke wensen en situatie. En misschien nog wel belangrijker dat wij er exclusief voor jou als klant zijn. Hoe onafhankelijk wil je het hebben?

Wie zijn wij

Omdat je vast wel wilt weten met wie je jouw financiële zaken bespreekt, vertellen wij je hieronder alvast wie wij zijn.

Daniëlle Wennekendonk

Financieel adviseur

Sinds 1989 ben ik werkzaam in de assurantiewereld en heb bij diverse tussenpersonen en verzekeringsmaatschappijen gewerkt.

Jan Brink

Financieel adviseur

Sinds 1989 heb ik een aantal functies bekleed binnen de financiële wereld. Hierbinnen heb ik helaas vaak gezien hoe het vooral niet moet en hoe het anders zou kunnen.

Wat is jouw voordeel bij ons

Wij vinden dat jij alleen een goede financiële beslissing kunt nemen, wanneer je weet waarover je praat.

Inzicht in je eigen financiële situatie, nu en in de toekomst is dus van belang voor het nemen van de goede beslissingen.

Wij starten daarom met nieuwe relaties bij voorkeur met ons Securium Totaalplan®. Dit plan geeft je namelijk niet alleen inzicht in jouw specifieke financiële situatie, maar zorgt er ook voor dat jij in staat bent de juiste financiële beslissingen te nemen. Of jij nu op zoek bent naar een hypotheek, financiering, je pensioen wilt regelen of je verzekeringen goed wilt laten beheren. Wij geven je eerst inzicht en helpen je daarna met de beste oplossing.

Jij bent daarmee verzekerd van een goed financieel advies dat je volledig begrijpt en waarvoor je ook nooit te veel gaat betalen.
Jij hebt dus financiële rust voor jezelf gecreëerd.

Securium Totaalplan®

Prins Willem Alexanderlaan 401
7311 SX Apeldoorn

Postbus 23
7300 AA  Apeldoorn

Tel. 085 - 40 111 80
info@securiumtotaalplan.nl

Btw-nummer 8605.93.265.B.01
KvK-nummer 76335526
AFM vergunning 12047056

©  2021  -  Securium Totaalplan®